Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Szczupak faszerowany*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="cyga" data-source="post: 1552099" data-attributes="member: 34669"><p>Witam,</p><p>przede wszystkim chcę serdecznie podziękować Jo_annie za przepis, zrobiłam wg niego już kilka razy szczupaka i raz amura. Ryby podaję z sosem chrzanowym lub tysiąca wysp. Kiedyś uważałam, że to bardzo trudny przepis , dzięki Tobie okazało się, że przy odrobinie cierpliwości można wykonać go w domu. </p><p>Wywar do gotowania ryby nastawiam wcześniej, dodając do niego oprócz przypraw i warzyw, pozostałe po filetowaniu ości z kręgosłupem oraz łby z ryb które użyłam wcześniej np do smażenia i zamroziłam. Tak więc rybę wkładam do gotowego wywaru, dzięki temu nie muszę dodawać żelatyny. Wywar zsiada się sam i takim ozdabiam rybę i polewam ozdoby, kiedy wywar zacznie tężeć, wtedy ozdoby nie więdną, są błyszczące i nie ciemnieją.</p><p>Pozdrawiam</p><p>Agnieszka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cyga, post: 1552099, member: 34669"] Witam, przede wszystkim chcę serdecznie podziękować Jo_annie za przepis, zrobiłam wg niego już kilka razy szczupaka i raz amura. Ryby podaję z sosem chrzanowym lub tysiąca wysp. Kiedyś uważałam, że to bardzo trudny przepis , dzięki Tobie okazało się, że przy odrobinie cierpliwości można wykonać go w domu. Wywar do gotowania ryby nastawiam wcześniej, dodając do niego oprócz przypraw i warzyw, pozostałe po filetowaniu ości z kręgosłupem oraz łby z ryb które użyłam wcześniej np do smażenia i zamroziłam. Tak więc rybę wkładam do gotowego wywaru, dzięki temu nie muszę dodawać żelatyny. Wywar zsiada się sam i takim ozdabiam rybę i polewam ozdoby, kiedy wywar zacznie tężeć, wtedy ozdoby nie więdną, są błyszczące i nie ciemnieją. Pozdrawiam Agnieszka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Szczupak faszerowany*
Top
Bottom