Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Szczupak faszerowany*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Alll" data-source="post: 900084" data-attributes="member: 11519"><p>Jo_anno1, chciałabym zrobić tego szczupaka na sobotę, czy jeżeli ugotuję go w czwartek, w piątek zaleję go galaretą a w sobotę będę garnirować będzie ok? Wszystkie przystawki gotuję przynajmniej dzień wcześniej przed krojeniem. Czy gaza ma być lekko tłusta (olej) żeby się nie przykleiła do skóry?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alll, post: 900084, member: 11519"] Jo_anno1, chciałabym zrobić tego szczupaka na sobotę, czy jeżeli ugotuję go w czwartek, w piątek zaleję go galaretą a w sobotę będę garnirować będzie ok? Wszystkie przystawki gotuję przynajmniej dzień wcześniej przed krojeniem. Czy gaza ma być lekko tłusta (olej) żeby się nie przykleiła do skóry? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Szczupak faszerowany*
Top
Bottom