Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Szczupak faszerowany*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Jo_anna1" data-source="post: 930784" data-attributes="member: 16552"><p>[ATTACH=full]48345[/ATTACH]</p><p></p><p>Obiecałam foto z obdzierania jegomościa ze skóry. Nie wiem czy wystarczająco poglądowo ale spróbuję</p><p>Rozpoczęciae zdejmowania skóry od rozcięcia na brzuchu</p><p>[ATTACH=full]48334[/ATTACH]</p><p>Dalej przechodzę do kręgosłupa i odwracam na drugi bok i powtarzam</p><p>Odcinam przy głowie</p><p>[ATTACH=full]48336[/ATTACH]</p><p>Później odcinam przy ogonie( ogon zostaje ze skórą) Jeżeli komuś sprawia trudność &quot;wywinięci&quot; skóry rozcięcie można przedłużyć az do ogona.</p><p>[ATTACH=full]48343[/ATTACH]</p><p>Odfiletować mięsko</p><p>[ATTACH=full]48340[/ATTACH]</p><p>I już po sprawie. </p><p>[ATTACH=full]48341[/ATTACH]</p><p>Dalej postępować według przepisu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jo_anna1, post: 930784, member: 16552"] [ATTACH=full]48345[/ATTACH] Obiecałam foto z obdzierania jegomościa ze skóry. Nie wiem czy wystarczająco poglądowo ale spróbuję Rozpoczęciae zdejmowania skóry od rozcięcia na brzuchu [ATTACH=full]48334[/ATTACH] Dalej przechodzę do kręgosłupa i odwracam na drugi bok i powtarzam Odcinam przy głowie [ATTACH=full]48336[/ATTACH] Później odcinam przy ogonie( ogon zostaje ze skórą) Jeżeli komuś sprawia trudność "wywinięci" skóry rozcięcie można przedłużyć az do ogona. [ATTACH=full]48343[/ATTACH] Odfiletować mięsko [ATTACH=full]48340[/ATTACH] I już po sprawie. [ATTACH=full]48341[/ATTACH] Dalej postępować według przepisu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Szczupak faszerowany*
Top
Bottom