Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szisz-kebab*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="martyna22a" data-source="post: 915270" data-attributes="member: 13902"><p>Ja tez bede robila w sobote wieksza ilosc ale usmaze na patelni tylko bez patyczkow, patyczki powkladam do wczesniej usmazonych i tylko podgrzeje w piekarniku przed podaniem, wczoraj sprawdzalam czy w tak zrobionych nie bedzie mi mieso spadalo z patyczka ale naszczescie wszystko sie swietnie trzyma, one nie smaza sie dlugo bo waleczki sa malutkie wiec szybko idzie,na dwoch patelniach wyszlo mi lacznie 14 sztuk z 400g miesa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="martyna22a, post: 915270, member: 13902"] Ja tez bede robila w sobote wieksza ilosc ale usmaze na patelni tylko bez patyczkow, patyczki powkladam do wczesniej usmazonych i tylko podgrzeje w piekarniku przed podaniem, wczoraj sprawdzalam czy w tak zrobionych nie bedzie mi mieso spadalo z patyczka ale naszczescie wszystko sie swietnie trzyma, one nie smaza sie dlugo bo waleczki sa malutkie wiec szybko idzie,na dwoch patelniach wyszlo mi lacznie 14 sztuk z 400g miesa [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szisz-kebab*
Top
Bottom