Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Sznycel bawarski*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 958108" data-attributes="member: 2721"><p>Smaczna <a href="http://www.chefkoch.de/rezepte/1384031243510578/Altbayerisches-Schnitzel.html" target="_blank">odmiana</a> kotleta schabowego.</p><p></p><p>[ATTACH=full]51061[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>Potrzebujemy tyle kotletów schabowych, ilu biesiadników.</p><p></p><p>Na 1 osobę:</p><p>1 kotlet schabowy</p><p>1 łyżeczka musztardy</p><p>1 łyżeczka chrzanu</p><p></p><p>jajko</p><p>bułka tarta</p><p>olej do smażenia</p><p></p><p>Kotlety schabowe rozbijamy. Jedną stronę każdego kotleta smarujemy musztardą, a drugą chrzanem. Panierujemy kotlet w rozmąconym jajku i bułce tartej, po czym smażymy z obu stron na złoto.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 958108, member: 2721"] Smaczna [URL="http://www.chefkoch.de/rezepte/1384031243510578/Altbayerisches-Schnitzel.html"]odmiana[/URL] kotleta schabowego. [ATTACH=full]51061[/ATTACH] Potrzebujemy tyle kotletów schabowych, ilu biesiadników. Na 1 osobę: 1 kotlet schabowy 1 łyżeczka musztardy 1 łyżeczka chrzanu jajko bułka tarta olej do smażenia Kotlety schabowe rozbijamy. Jedną stronę każdego kotleta smarujemy musztardą, a drugą chrzanem. Panierujemy kotlet w rozmąconym jajku i bułce tartej, po czym smażymy z obu stron na złoto. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Sznycel bawarski*
Top
Bottom