Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Sznycel z kurczaka lub indyka w majonezowej panierce*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1143770" data-attributes="member: 140"><p><strong><span style="font-size: 26px">Sznycel z kurczaka lub indyka w majonezowej panierce</span></strong></p><p>[ATTACH=full]64812[/ATTACH]</p><p></p><p>4 sznycle z kurczaka</p><p>3 łyżki majonezu</p><p>po 1/2 łyżeczki soli, pieprzu i mielonej paryki</p><p>odbowiednia ilość bułki tartej</p><p>olej</p><p></p><p>Potrawa stara jak ten świat (Mieszki I już ją jadł), jedyną nowością jest że zamiast jajek dodajemy majonez. Efekt jest druzgocący</p><p>1.Majonez z przyprawami mieszamy, dodajemy sznycle, dokładnie mieszamy i pozostawiamy na 15 minut.</p><p>2.Sznyle panierujemy w bułce tartej i smażymy w oleju na złoty kolor. Po usmażeniu sznycle obowiązkowo odsączamy w bibułce.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1143770, member: 140"] [B][SIZE=14]Sznycel z kurczaka lub indyka w majonezowej panierce[/SIZE][/B] [ATTACH=full]64812[/ATTACH] 4 sznycle z kurczaka 3 łyżki majonezu po 1/2 łyżeczki soli, pieprzu i mielonej paryki odbowiednia ilość bułki tartej olej Potrawa stara jak ten świat (Mieszki I już ją jadł), jedyną nowością jest że zamiast jajek dodajemy majonez. Efekt jest druzgocący 1.Majonez z przyprawami mieszamy, dodajemy sznycle, dokładnie mieszamy i pozostawiamy na 15 minut. 2.Sznyle panierujemy w bułce tartej i smażymy w oleju na złoty kolor. Po usmażeniu sznycle obowiązkowo odsączamy w bibułce. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Sznycel z kurczaka lub indyka w majonezowej panierce*
Top
Bottom