Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Sznycle cielęce po cesarsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Bahus" data-source="post: 59795" data-attributes="member: 49"><p><strong>Sznycle cielęce po cesarsku</strong></p><p></p><p>6 sznycli cielęcych</p><p>3 łyżki masła</p><p>250 ml gęstej kwaśnej śmietany</p><p>sok z cytryny</p><p>sól i pieprz do smaku</p><p></p><p>Sznycle umyć i osuszyć. Obsmażyć na maśle z obu stron na złoty kolor. Posolić i popieprzyć. Polać śmietaną wymieszaną z sokiem z cytryny. Zagotować.</p><p>Podawać z ziemniakami z wody lub ryżem ugotowanym na sypko.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bahus, post: 59795, member: 49"] [B]Sznycle cielęce po cesarsku[/B] 6 sznycli cielęcych 3 łyżki masła 250 ml gęstej kwaśnej śmietany sok z cytryny sól i pieprz do smaku Sznycle umyć i osuszyć. Obsmażyć na maśle z obu stron na złoty kolor. Posolić i popieprzyć. Polać śmietaną wymieszaną z sokiem z cytryny. Zagotować. Podawać z ziemniakami z wody lub ryżem ugotowanym na sypko. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Sznycle cielęce po cesarsku
Top
Bottom