Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Sznycle nadziewane i zapiekane w cieście naleśnikowym.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1646699" data-attributes="member: 140"><p><span style="font-size: 26px"><strong>Sznycle nadziewane i zapiekane w cieście naleśnikowym. </strong></span></p><p></p><p>[ATTACH=full]97958[/ATTACH]</p><p></p><p>1.kg piersi kurczaka</p><p>3 obrane pomidory i pokrojone w plastry.</p><p>200 g gotowanej szynki w plastrach</p><p>100 g żółtego sera w plastrach.</p><p>4 łyżki mąki</p><p>4 jajka</p><p>Sól i pieprz </p><p>Tłuszcz do smażenia</p><p></p><p>1. Filet za pomocą folii obtłukujemy na cienkie sznycelki. Pieprzymy i solimy.</p><p>2. Na pierwszą połowę sznycla układamy szynkę, ser i plasterek pomidory. Zakrywamy drugą częścią mięsa. W miarę przyciskamy do siebie.</p><p>3. Mąkę mieszamy z jajkami. Solimy i pieprzymy.</p><p>4. Sznycelki zanurzamy w masie jajecznej i smażymy na średnio nagrzanej patelni przez 5 minut z obydwu stron.</p><p></p><p>Ps Przepis pochodzi z <a href="https://www.youtube.com/watch?v=GZ-D4CYkR6M" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=GZ-D4CYkR6M</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1646699, member: 140"] [SIZE=14][B]Sznycle nadziewane i zapiekane w cieście naleśnikowym. [/B][/SIZE] [ATTACH=full]97958[/ATTACH] 1.kg piersi kurczaka 3 obrane pomidory i pokrojone w plastry. 200 g gotowanej szynki w plastrach 100 g żółtego sera w plastrach. 4 łyżki mąki 4 jajka Sól i pieprz Tłuszcz do smażenia 1. Filet za pomocą folii obtłukujemy na cienkie sznycelki. Pieprzymy i solimy. 2. Na pierwszą połowę sznycla układamy szynkę, ser i plasterek pomidory. Zakrywamy drugą częścią mięsa. W miarę przyciskamy do siebie. 3. Mąkę mieszamy z jajkami. Solimy i pieprzymy. 4. Sznycelki zanurzamy w masie jajecznej i smażymy na średnio nagrzanej patelni przez 5 minut z obydwu stron. Ps Przepis pochodzi z [URL="https://www.youtube.com/watch?v=GZ-D4CYkR6M"]https://www.youtube.com/watch?v=GZ-D4CYkR6M[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Sznycle nadziewane i zapiekane w cieście naleśnikowym.
Top
Bottom