Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Sznycle wege *
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="carbonicum" data-source="post: 1387255" data-attributes="member: 3"><p>lubie &quot;sznycle&quot; wege, do tego jakis fajny sos, salatka lub cos. no coz jakies tam kiedys robilam i nigdy nie bylam zadowolona z efektu, bo suche, bo twarde, bo zle sie formowaly w rekach, bo sie rozwalaly na patelni, bo wypijaly caly olej z patelni......</p><p>zaniechalam robienia bo po co? zeby sie denerwowac?</p><p></p><p>natknelam sie na niemieckiej stronie chefkoch na przepis grety, dzis zrobilam i jestem zachwycona!!! proste w wykonaniu, super sie formuje, sa soczyste, miekkie, na wierzchu chrupkie, smakuja wybornie, nie rozwalaja sie prze smazeniu, nie pija oleju</p><p>dlatego dziele sie przepisem:</p><p></p><p>100g platkow owsianych grubych</p><p>35g platkow kukurydzianych bez cukru</p><p>200g serka bialego ziarnistego tzw. cottage chease, huettenkaese</p><p>3 jajka</p><p>1 cebula w kosteczke</p><p>czaber, pietruszka(swieze lub suszone) ja mialam suszone</p><p>sol</p><p>pieprz(w oryg. paryski pieprz-to jakas mieszanka, ja nie mialam)</p><p></p><p>wszystko wymieszac rekami i zostawic pod przykryciem na godzine</p><p>potem uformowac placuszki-sznycle i smazyc na oleju</p><p></p><p>smacznego!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="carbonicum, post: 1387255, member: 3"] lubie "sznycle" wege, do tego jakis fajny sos, salatka lub cos. no coz jakies tam kiedys robilam i nigdy nie bylam zadowolona z efektu, bo suche, bo twarde, bo zle sie formowaly w rekach, bo sie rozwalaly na patelni, bo wypijaly caly olej z patelni...... zaniechalam robienia bo po co? zeby sie denerwowac? natknelam sie na niemieckiej stronie chefkoch na przepis grety, dzis zrobilam i jestem zachwycona!!! proste w wykonaniu, super sie formuje, sa soczyste, miekkie, na wierzchu chrupkie, smakuja wybornie, nie rozwalaja sie prze smazeniu, nie pija oleju dlatego dziele sie przepisem: 100g platkow owsianych grubych 35g platkow kukurydzianych bez cukru 200g serka bialego ziarnistego tzw. cottage chease, huettenkaese 3 jajka 1 cebula w kosteczke czaber, pietruszka(swieze lub suszone) ja mialam suszone sol pieprz(w oryg. paryski pieprz-to jakas mieszanka, ja nie mialam) wszystko wymieszac rekami i zostawic pod przykryciem na godzine potem uformowac placuszki-sznycle i smazyc na oleju smacznego! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Sznycle wege *
Bottom