Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Szparagi w szynce szwardzwaldzkiej*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Pysia" data-source="post: 507135" data-attributes="member: 653"><p>zielone szparagi jeden pęczek</p><p>1 paczka 100g szynki szwardzwaldzkiej</p><p>garść orzeszków pini </p><p>oliwa z oliwek</p><p></p><p>Szparagi zblanszować 3 minuty, po 2-3sztuki zawijać w pasterek szynki , ułożyć w żaroodpornym naczyniu, skropić oliwą z oliwek, posypać orzeszkami, zapiekać 20 minut w 200 stopniach aż szynka się zrumieni.</p><p>Bardzo dobre.</p><p>Przepis podała na forum kuchnia-galeria Brobot.</p><p>[ATTACH=full]10678[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pysia, post: 507135, member: 653"] zielone szparagi jeden pęczek 1 paczka 100g szynki szwardzwaldzkiej garść orzeszków pini oliwa z oliwek Szparagi zblanszować 3 minuty, po 2-3sztuki zawijać w pasterek szynki , ułożyć w żaroodpornym naczyniu, skropić oliwą z oliwek, posypać orzeszkami, zapiekać 20 minut w 200 stopniach aż szynka się zrumieni. Bardzo dobre. Przepis podała na forum kuchnia-galeria Brobot. [ATTACH=full]10678[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Szparagi w szynce szwardzwaldzkiej*
Top
Bottom