Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Szparagi zapiekane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1518889" data-attributes="member: 10341"><p>A kto Ci każe kupować tyrolski speck albo szynkę parmeńską.? Kogo stać, to kupuje. Jakoś dziwnie przeoczyłeś na przykład baleron.</p><p>Na szparagi poczekaj kilka dni, dokup dość chudego baleronu i nie będziesz musiał czekać na zaproszenia - no, chyba że lubisz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1518889, member: 10341"] A kto Ci każe kupować tyrolski speck albo szynkę parmeńską.? Kogo stać, to kupuje. Jakoś dziwnie przeoczyłeś na przykład baleron. Na szparagi poczekaj kilka dni, dokup dość chudego baleronu i nie będziesz musiał czekać na zaproszenia - no, chyba że lubisz. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Szparagi zapiekane
Top
Bottom