- Maj 27, 2007
 
- 1,249
 
- 0
 
- 0
 
* ugotowana fasolka szparagowa
* kostka rosołowa - grzybowa
* 2-3 gatunki kiełbasy
* duża cebula
* czerwona papryka
* malutka młoda cukinia
* czerwona papryka
* słoiczek pomidorów w cząstkach
* 5 ząbków czosnku
* mąka ziemniaczana
* dobry koncentrat pomidorowy
* mąka ziemniaczana
* pieprz, olej, maggi, koperek
~ W niewielkiej ilości wody rozpuścić kostkę rosołową, dodać koncentrat pomidorowy, cukier i pieprz.
~ Kiełbasę pokroić w kostkę i usmażyć razem z posiekaną cebulą. Przełożyć do sosu, dodać zgnieciony czosnek, pokrojoną drobno paprykę i cukinię. Gotować do miękkości.
Całość zagęścić mąką ziemniaczaną.
~ Do sosu włożyć fasolkę, wymieszać i doprawić do smaku.
	
		
			
		
		
	
			
			* kostka rosołowa - grzybowa
* 2-3 gatunki kiełbasy
* duża cebula
* czerwona papryka
* malutka młoda cukinia
* czerwona papryka
* słoiczek pomidorów w cząstkach
* 5 ząbków czosnku
* mąka ziemniaczana
* dobry koncentrat pomidorowy
* mąka ziemniaczana
* pieprz, olej, maggi, koperek
~ W niewielkiej ilości wody rozpuścić kostkę rosołową, dodać koncentrat pomidorowy, cukier i pieprz.
~ Kiełbasę pokroić w kostkę i usmażyć razem z posiekaną cebulą. Przełożyć do sosu, dodać zgnieciony czosnek, pokrojoną drobno paprykę i cukinię. Gotować do miękkości.
Całość zagęścić mąką ziemniaczaną.
~ Do sosu włożyć fasolkę, wymieszać i doprawić do smaku.