Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Szparagówka po bretońsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="KAROTKA" data-source="post: 900159" data-attributes="member: 4167"><p>* ugotowana fasolka szparagowa</p><p>* kostka rosołowa - grzybowa</p><p>* 2-3 gatunki kiełbasy</p><p>* duża cebula</p><p>* czerwona papryka</p><p>* malutka młoda cukinia</p><p>* czerwona papryka</p><p>* słoiczek pomidorów w cząstkach</p><p>* 5 ząbków czosnku</p><p>* mąka ziemniaczana</p><p>* dobry koncentrat pomidorowy</p><p>* mąka ziemniaczana</p><p>* pieprz, olej, maggi, koperek</p><p></p><p>~ W niewielkiej ilości wody rozpuścić kostkę rosołową, dodać koncentrat pomidorowy, cukier i pieprz.</p><p></p><p>~ Kiełbasę pokroić w kostkę i usmażyć razem z posiekaną cebulą. Przełożyć do sosu, dodać zgnieciony czosnek, pokrojoną drobno paprykę i cukinię. Gotować do miękkości.</p><p>Całość zagęścić mąką ziemniaczaną.</p><p></p><p>~ Do sosu włożyć fasolkę, wymieszać i doprawić do smaku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAROTKA, post: 900159, member: 4167"] * ugotowana fasolka szparagowa * kostka rosołowa - grzybowa * 2-3 gatunki kiełbasy * duża cebula * czerwona papryka * malutka młoda cukinia * czerwona papryka * słoiczek pomidorów w cząstkach * 5 ząbków czosnku * mąka ziemniaczana * dobry koncentrat pomidorowy * mąka ziemniaczana * pieprz, olej, maggi, koperek ~ W niewielkiej ilości wody rozpuścić kostkę rosołową, dodać koncentrat pomidorowy, cukier i pieprz. ~ Kiełbasę pokroić w kostkę i usmażyć razem z posiekaną cebulą. Przełożyć do sosu, dodać zgnieciony czosnek, pokrojoną drobno paprykę i cukinię. Gotować do miękkości. Całość zagęścić mąką ziemniaczaną. ~ Do sosu włożyć fasolkę, wymieszać i doprawić do smaku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Szparagówka po bretońsku
Top
Bottom