Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Szpinak z mlekiem kokosowym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1435322" data-attributes="member: 1443"><p>Hazo, mi wychodzi takie jak rzadki budyń, to ma być szpinak w sosie, na pewno nie rzadka breja, może za słabo odparowałaś liście? Ja albo rozmrażam na sicie, żeby woda z niego wyciekła, albo wrzucam mrożony na malutki ogień i podgrzewam tak długo aż się rozmrozi i wyparuje nadmiar wody, koloru nie traci. Ja używam brykietów Bonduella albo Hortexu, ale wolę te pierwsze bo są dla mnie rozsądniej zapakowane (tylko ja go jem).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1435322, member: 1443"] Hazo, mi wychodzi takie jak rzadki budyń, to ma być szpinak w sosie, na pewno nie rzadka breja, może za słabo odparowałaś liście? Ja albo rozmrażam na sicie, żeby woda z niego wyciekła, albo wrzucam mrożony na malutki ogień i podgrzewam tak długo aż się rozmrozi i wyparuje nadmiar wody, koloru nie traci. Ja używam brykietów Bonduella albo Hortexu, ale wolę te pierwsze bo są dla mnie rozsądniej zapakowane (tylko ja go jem). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Szpinak z mlekiem kokosowym
Top
Bottom