Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szwarcwaldzki tort wiśniowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 1380591" data-attributes="member: 1716"><p>Trudno powiedzieć.</p><p>Możemu ci napisać czego użyłybyśmy, ale jeśli nie robiłyśmy same z takim zamiennikiem to nie zagwarantujemy ci że tort się uda, nic nie wycieknie i będzie ok...</p><p>Ja użyłabym chyba dżemu wiśniowego, zrobiłabym nim takie kleksy dość gęsto, żeby po ukrojeniu porcji tortu było to widoczne, ale żeby nie wyciekało.</p><p>Konfitura niby mogłaby wsiąknąć w ciasto z wierzchu, ale równie dobrze mogłaby wyciekać z ciasta pod naciskiem noża, płynny kisiel tym bardziej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 1380591, member: 1716"] Trudno powiedzieć. Możemu ci napisać czego użyłybyśmy, ale jeśli nie robiłyśmy same z takim zamiennikiem to nie zagwarantujemy ci że tort się uda, nic nie wycieknie i będzie ok... Ja użyłabym chyba dżemu wiśniowego, zrobiłabym nim takie kleksy dość gęsto, żeby po ukrojeniu porcji tortu było to widoczne, ale żeby nie wyciekało. Konfitura niby mogłaby wsiąknąć w ciasto z wierzchu, ale równie dobrze mogłaby wyciekać z ciasta pod naciskiem noża, płynny kisiel tym bardziej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szwarcwaldzki tort wiśniowy
Top
Bottom