Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
SZWEDZKIE PIERNICZKI "PEPPARKAKOR"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 617541" data-attributes="member: 1024"><p>[ATTACH=full]19997[/ATTACH]</p><p>Zrobiłam z 1/3 porcji ( z pół kilograma mąki), ze sztucznym miodem i w nieco inny sposób - gotowałam miód z cukrem, masłem i kremówką i do niego dodawałam pozostałe składniki. </p><p>Dobre, ale dla mnie za mało korzenne. Muszę następnym razem zwiększyć ilość przypraw. </p><p>Wałkowały się nieźle, ale gorzej od pepparkakorów Dagmary - musiałam nieznacznie podsypywać mąką. Piekłam w termoobiegu, by się choć trochę zrumieniły.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 617541, member: 1024"] [ATTACH=full]19997[/ATTACH] Zrobiłam z 1/3 porcji ( z pół kilograma mąki), ze sztucznym miodem i w nieco inny sposób - gotowałam miód z cukrem, masłem i kremówką i do niego dodawałam pozostałe składniki. Dobre, ale dla mnie za mało korzenne. Muszę następnym razem zwiększyć ilość przypraw. Wałkowały się nieźle, ale gorzej od pepparkakorów Dagmary - musiałam nieznacznie podsypywać mąką. Piekłam w termoobiegu, by się choć trochę zrumieniły. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
SZWEDZKIE PIERNICZKI "PEPPARKAKOR"
Top
Bottom