Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Szynka nadziewana sałatką.*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Wlodek1955" data-source="post: 1513234" data-attributes="member: 52944"><p>Składniki:</p><p></p><p> 5 plasterków szynki konserwowej</p><p> 1 jajko ugotowane</p><p> warzywa gotowane</p><p> szczypior</p><p> sól do smaku</p><p> pieprz do smaku</p><p> 2 łyżeczki majonezu</p><p> 1 łyżeczka musztardy</p><p></p><p>Ugotowane jajka obieramy i kroimy w małą kostkę. Ugotowanego ziemniaka obieramy i kroimy jak i marchewkę, pietruszkę w kostkę.</p><p>Szczypiorek i ogórek drobno siekamy. Mieszając składniki przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. </p><p>Do składników dodajemy musztardę oraz majonez, starannie je ze sobą łączymy.</p><p>Do każdego plasterka szynki zwiniętego w rożek wkładamy łyżkę przygotowanej sałatki.</p><p>Po napełnieniu szynki układamy na półmisek.</p><p>Moje rożki ułożyłem na liściu sałaty i przyozdobiłem pomidorem z listkiem cebulki, szczypiorem i rzodkiewką</p><p></p><p>Smacznego...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Wlodek1955, post: 1513234, member: 52944"] Składniki: 5 plasterków szynki konserwowej 1 jajko ugotowane warzywa gotowane szczypior sól do smaku pieprz do smaku 2 łyżeczki majonezu 1 łyżeczka musztardy Ugotowane jajka obieramy i kroimy w małą kostkę. Ugotowanego ziemniaka obieramy i kroimy jak i marchewkę, pietruszkę w kostkę. Szczypiorek i ogórek drobno siekamy. Mieszając składniki przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Do składników dodajemy musztardę oraz majonez, starannie je ze sobą łączymy. Do każdego plasterka szynki zwiniętego w rożek wkładamy łyżkę przygotowanej sałatki. Po napełnieniu szynki układamy na półmisek. Moje rożki ułożyłem na liściu sałaty i przyozdobiłem pomidorem z listkiem cebulki, szczypiorem i rzodkiewką Smacznego... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Szynka nadziewana sałatką.*
Top
Bottom