Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szynka wielkanocna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jobi" data-source="post: 1628829" data-attributes="member: 708"><p>Zestaw ziół też traktuję jako bazę, zawsze coś dodam. Piekę odkrytą, tylko pilnuję, żeby zawsze na dole był płyn. Wtedy jest ładnie zarumieniona, ale nie sucha.</p><p></p><p>Jak mięso wygląda na wiekowe, do wody dodaję łyżkę octu lub kilka łyzek wina. Pięknie kruszeje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jobi, post: 1628829, member: 708"] Zestaw ziół też traktuję jako bazę, zawsze coś dodam. Piekę odkrytą, tylko pilnuję, żeby zawsze na dole był płyn. Wtedy jest ładnie zarumieniona, ale nie sucha. Jak mięso wygląda na wiekowe, do wody dodaję łyżkę octu lub kilka łyzek wina. Pięknie kruszeje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szynka wielkanocna
Top
Bottom