Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szynka z szynkowara*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bietka" data-source="post: 1303364" data-attributes="member: 1428"><p>53 % mięsa w kiełbasie drobiowej-królewskiej z nazwy-to przegięcie więc znowu szynkowar i osłonka wróciły do łask.</p><p>Wieczorem uparowałam drobiowy baton z indyka w oslonce -0.6 piersi z indyka w kawałkach i 2 ćwiarki z kurczaka zmielone.20 g pekosoli,przyprawy,czosnek,100ml wody i łyżeczka pudru.Maszyna do chleba wymieszała masę mięsną.Jakoś wyszło za duzo na szynkowar więc zrobilam w oslonce.po włożeniu do zimnej wody/docisnęlam kostka brukową polozoną na pojemnik do przechowywania/ i osiągnięciu 75 st parzylam równe 1.5 godz w 80 st.</p><p>Wreszcie wiem co jem.</p><p>Pekluję też łopatkę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bietka, post: 1303364, member: 1428"] 53 % mięsa w kiełbasie drobiowej-królewskiej z nazwy-to przegięcie więc znowu szynkowar i osłonka wróciły do łask. Wieczorem uparowałam drobiowy baton z indyka w oslonce -0.6 piersi z indyka w kawałkach i 2 ćwiarki z kurczaka zmielone.20 g pekosoli,przyprawy,czosnek,100ml wody i łyżeczka pudru.Maszyna do chleba wymieszała masę mięsną.Jakoś wyszło za duzo na szynkowar więc zrobilam w oslonce.po włożeniu do zimnej wody/docisnęlam kostka brukową polozoną na pojemnik do przechowywania/ i osiągnięciu 75 st parzylam równe 1.5 godz w 80 st. Wreszcie wiem co jem. Pekluję też łopatkę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szynka z szynkowara*
Top
Bottom