Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Tabbouleh z fetą i burakami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1522044" data-attributes="member: 1142"><p>Sie nie czepiasz. Odnosze takiez samo wrazenie. Czesto robie tabbouleh (dzis nawet mielismy) bo mam zwykle tone pietruszki do zutylizowania. W moim tabbouleh na szklanke ugotowanego bulguru jest przynajmniej z 150-200g siekanej zielonej pietruszki i pare pomidorow, oliwa z oliwek i masa soku z cytryny.</p><p></p><p>Widze czasem przepisy na salatki z bulgurem i nazywane sa one tabbouleh. Moze wlasnie stad ta nazwa w powyzszym przepisie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1522044, member: 1142"] Sie nie czepiasz. Odnosze takiez samo wrazenie. Czesto robie tabbouleh (dzis nawet mielismy) bo mam zwykle tone pietruszki do zutylizowania. W moim tabbouleh na szklanke ugotowanego bulguru jest przynajmniej z 150-200g siekanej zielonej pietruszki i pare pomidorow, oliwa z oliwek i masa soku z cytryny. Widze czasem przepisy na salatki z bulgurem i nazywane sa one tabbouleh. Moze wlasnie stad ta nazwa w powyzszym przepisie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Tabbouleh z fetą i burakami
Top
Bottom