Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Tadżin z kurczaka 2
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 1401272" data-attributes="member: 692"><p>Kiszę sama cytryny od lat <a href="http://www.kulinarki.blogspot.com/2010/11/kiszone-cytryny.html" target="_blank"> swoim własnym sposobem.</a>.<a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=32313&pid=1052833&st=0&#entry1052833" target="_blank"> Jest przepis na cinie</a></p><p>Latem 2011 nabyłam słoik marokańskich kiszonych cytryn. Były wściekle słone i gorzkie. Gdzieś wyczytałam potem, że należy ich używać jak czosnku: w niewielkich ilościach i mocno rozdrobnione. Fakt, potraktowane w ten sposób stały się znakomitą przyprawą do wielu potraw.</p><p>Niemniej, wolę swoje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 1401272, member: 692"] Kiszę sama cytryny od lat [URL="http://www.kulinarki.blogspot.com/2010/11/kiszone-cytryny.html"] swoim własnym sposobem.[/URL].[URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=32313&pid=1052833&st=0&#entry1052833"] Jest przepis na cinie[/URL] Latem 2011 nabyłam słoik marokańskich kiszonych cytryn. Były wściekle słone i gorzkie. Gdzieś wyczytałam potem, że należy ich używać jak czosnku: w niewielkich ilościach i mocno rozdrobnione. Fakt, potraktowane w ten sposób stały się znakomitą przyprawą do wielu potraw. Niemniej, wolę swoje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Tadżin z kurczaka 2
Top
Bottom