Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Tadżin z kurczaka 2
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 812306" data-attributes="member: 10341"><p>Zazwyczaj znajomi przywożą znajomym z Maroka. W Polsce nie wiem gdzie, chociaż prawdopodobnie są gdzieś sprzedawane. Ja robię tadżin w żeliwnej płaskiej formie ze szczelną, też płaską, pokrywą. Ale może ktoś się odezwie i będzie coś na ten temat wiedział. Poczekajmy. To tak jak z kiszeniem cytryn . Nie umiałam , a teraz już znam dwa sposoby.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 812306, member: 10341"] Zazwyczaj znajomi przywożą znajomym z Maroka. W Polsce nie wiem gdzie, chociaż prawdopodobnie są gdzieś sprzedawane. Ja robię tadżin w żeliwnej płaskiej formie ze szczelną, też płaską, pokrywą. Ale może ktoś się odezwie i będzie coś na ten temat wiedział. Poczekajmy. To tak jak z kiszeniem cytryn . Nie umiałam , a teraz już znam dwa sposoby. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Tadżin z kurczaka 2
Top
Bottom