Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Tajlandzka salatka warzywna ostro-kwasna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="carbonicum" data-source="post: 878304" data-attributes="member: 3"><p>Popelnilam wlasnie i zaraz sie dziele przepisem bo pyszna!!</p><p></p><p>2 lyzki oleju</p><p>1 lyzka oleju chili</p><p>1 duza cebula w krazki</p><p>1 kawalek imbiru drobniutko</p><p>1 maly brokul, jego rozyczki</p><p>2 marchewki pociete w julien</p><p>1 czerwona papryka w kostke</p><p>1 zolta papryka w cienkie paseczki</p><p>60g mlodziutkiego slodkiego groszku w straczkach, na polowki przekroic</p><p>60g tzw. baby-kukurydza, na polowki</p><p></p><p>dressing:</p><p>2 lyzki oliwy</p><p>1 lyzka oleju chili</p><p>1 lyzka octu ryzowego</p><p>sok z jednej limonki</p><p>1/2 lyzeczki sosu rybnego</p><p></p><p>oba oleje rozgrzac na patelni, wrzucic cebule i imbir, przesmazyc az zmieknie</p><p>dodac wszystkie warzywa i smazyc al dente</p><p>przelozyc do miski i polac wymieszanym dressingiem</p><p>podawac na od razu na cieplo lub poczekac do schlodzenia i przegryzienia</p><p></p><p>*ja dodalam jeszcze soli i pieprzu</p><p></p><p>[ATTACH=full]43974[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="carbonicum, post: 878304, member: 3"] Popelnilam wlasnie i zaraz sie dziele przepisem bo pyszna!! 2 lyzki oleju 1 lyzka oleju chili 1 duza cebula w krazki 1 kawalek imbiru drobniutko 1 maly brokul, jego rozyczki 2 marchewki pociete w julien 1 czerwona papryka w kostke 1 zolta papryka w cienkie paseczki 60g mlodziutkiego slodkiego groszku w straczkach, na polowki przekroic 60g tzw. baby-kukurydza, na polowki dressing: 2 lyzki oliwy 1 lyzka oleju chili 1 lyzka octu ryzowego sok z jednej limonki 1/2 lyzeczki sosu rybnego oba oleje rozgrzac na patelni, wrzucic cebule i imbir, przesmazyc az zmieknie dodac wszystkie warzywa i smazyc al dente przelozyc do miski i polac wymieszanym dressingiem podawac na od razu na cieplo lub poczekac do schlodzenia i przegryzienia *ja dodalam jeszcze soli i pieprzu [ATTACH=full]43974[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Tajlandzka salatka warzywna ostro-kwasna
Top
Bottom