Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Tajska sałatka z białej kapusty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jolka8" data-source="post: 1210039" data-attributes="member: 11142"><p>Kiedyś tez parzyłam kapuste, żeby zmiekła.</p><p></p><p> Teraz do drobno pszatkowanej kapusty /proporcja na 1/3 średniej głowki/ dodaję łyzeczkę cukru i łyżeczkę jarzynki. lub innej podobnej przyprawy.Mieszam</p><p></p><p>Po kilkunastu minutach kapusta puszcza sok.</p><p></p><p> Do mieszanki tak przygotowanej kapusty w wersji autorki mozna dodać łyżeczkę curry i sos j/w.</p><p></p><p>Przypomina surówkę serwowana do chińskich potraw, Pycha</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jolka8, post: 1210039, member: 11142"] Kiedyś tez parzyłam kapuste, żeby zmiekła. Teraz do drobno pszatkowanej kapusty /proporcja na 1/3 średniej głowki/ dodaję łyzeczkę cukru i łyżeczkę jarzynki. lub innej podobnej przyprawy.Mieszam Po kilkunastu minutach kapusta puszcza sok. Do mieszanki tak przygotowanej kapusty w wersji autorki mozna dodać łyżeczkę curry i sos j/w. Przypomina surówkę serwowana do chińskich potraw, Pycha [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Tajska sałatka z białej kapusty
Top
Bottom