Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tarta figowo-migdałowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1188935" data-attributes="member: 140"><p><strong><span style="font-size: 26px">Tarta figowo - migdałowa</span></strong></p><p>[ATTACH=full]67755[/ATTACH]</p><p>10 kwadratowych kawałków ciasta francuskiego</p><p>200 g zmielonych migdałów</p><p>100 cukru</p><p>100 miękkiego masła</p><p>2 jajka</p><p>1 drobno posiekana cytryny i starta z nie skórka</p><p>5-6 świeżych fig</p><p></p><p>1.Migdały, masło, cukier, cytryny i skórka z cytryny oraz cukier mieszamy na jednolitą masę.</p><p>2.Figi kroimy w plasrty.</p><p>3.Masą migdałową pokrywamy siasto francuskie,a na górę kładziemy figi.</p><p>[ATTACH=full]67756[/ATTACH]</p><p>4.Pieczemy w temp 220 stopni przez ok 30 minut.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1188935, member: 140"] [B][SIZE=14]Tarta figowo - migdałowa[/SIZE][/B] [ATTACH=full]67755[/ATTACH] 10 kwadratowych kawałków ciasta francuskiego 200 g zmielonych migdałów 100 cukru 100 miękkiego masła 2 jajka 1 drobno posiekana cytryny i starta z nie skórka 5-6 świeżych fig 1.Migdały, masło, cukier, cytryny i skórka z cytryny oraz cukier mieszamy na jednolitą masę. 2.Figi kroimy w plasrty. 3.Masą migdałową pokrywamy siasto francuskie,a na górę kładziemy figi. [ATTACH=full]67756[/ATTACH] 4.Pieczemy w temp 220 stopni przez ok 30 minut. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tarta figowo-migdałowa
Top
Bottom