Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tarta pięknej Heleny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="adriana" data-source="post: 1344536" data-attributes="member: 4905"><p>Przepis na 400 ml kremu:</p><p></p><p>350ml mleka</p><p>ekstrakt z wanilii lub laska wanilii</p><p>6 zoltek</p><p>50g cukru</p><p>25g maki</p><p></p><p>Zoltka, cukier i make wymieszac z 4 lyzkami mleka w misce. Mleko zagotowac z wanilia. Mieszanke zoltek przelac do mleka. Calosc przelac przez sitko do innego garnka i podgrzewac az zgestnieje przez 4 minuty. Na gotowy goracy krem polozyc folie plastikowa.</p><p></p><p>A jakby do tego kremu wmieszac tabliczke 70% czekolady co myslicie zeby to wyszlo?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adriana, post: 1344536, member: 4905"] Przepis na 400 ml kremu: 350ml mleka ekstrakt z wanilii lub laska wanilii 6 zoltek 50g cukru 25g maki Zoltka, cukier i make wymieszac z 4 lyzkami mleka w misce. Mleko zagotowac z wanilia. Mieszanke zoltek przelac do mleka. Calosc przelac przez sitko do innego garnka i podgrzewac az zgestnieje przez 4 minuty. Na gotowy goracy krem polozyc folie plastikowa. A jakby do tego kremu wmieszac tabliczke 70% czekolady co myslicie zeby to wyszlo? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tarta pięknej Heleny
Top
Bottom