Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Tarta szpinakowo-serowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lirene" data-source="post: 261087" data-attributes="member: 864"><p>Kiedys robiłam tarte szpinakową z innego przpisu i na upeiczone ciasto dawałam farsz! Jak robiłam z koleji pierwszy raz tarte i była ona na słodko to wykładałam farsz na surowe ciasto i potem było ono surowe! </p><p></p><p>Mam pytanie jak to jest z tym ciastem, lepiej piec wczesniej czy nie? </p><p></p><p>W przepisach forumowych dominuja tarty gdzie ciasto piecze się razem z farszem, Ja się jednak troche boje ze mi znowu wyjdzie surowe!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lirene, post: 261087, member: 864"] Kiedys robiłam tarte szpinakową z innego przpisu i na upeiczone ciasto dawałam farsz! Jak robiłam z koleji pierwszy raz tarte i była ona na słodko to wykładałam farsz na surowe ciasto i potem było ono surowe! Mam pytanie jak to jest z tym ciastem, lepiej piec wczesniej czy nie? W przepisach forumowych dominuja tarty gdzie ciasto piecze się razem z farszem, Ja się jednak troche boje ze mi znowu wyjdzie surowe! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Tarta szpinakowo-serowa
Top
Bottom