Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Tarta szpinakowo-serowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 314918" data-attributes="member: 1024"><p>Od lat robię bardzo podobną tartę na kruchym spodzie ( tylko zamiast jogurtu daję mleko rozbełtane z jajkiem) i zawsze jest wyśmienita.</p><p>Może oprócz niedobrego sera za bardzo ją posoliłaś? To znaczy odruchowo posoliłaś masę szpinakową i dodałaś z natury słoną fetę ( i inne słone sery). Warto spróbowac ją zrobić jeszcze raz, bo jest naprawdę pyszna. </p><p>Jutro ją piekę znowu - mam już nawet przygotowany farsz. Tym razem zamiast ricotty dałam wiejski serek granulowany, a zamiast parmezanu - grana padano. I trochę koziego serka. No i jak zwykle - trochę świeżo mielonej gałki muszkatolowej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 314918, member: 1024"] Od lat robię bardzo podobną tartę na kruchym spodzie ( tylko zamiast jogurtu daję mleko rozbełtane z jajkiem) i zawsze jest wyśmienita. Może oprócz niedobrego sera za bardzo ją posoliłaś? To znaczy odruchowo posoliłaś masę szpinakową i dodałaś z natury słoną fetę ( i inne słone sery). Warto spróbowac ją zrobić jeszcze raz, bo jest naprawdę pyszna. Jutro ją piekę znowu - mam już nawet przygotowany farsz. Tym razem zamiast ricotty dałam wiejski serek granulowany, a zamiast parmezanu - grana padano. I trochę koziego serka. No i jak zwykle - trochę świeżo mielonej gałki muszkatolowej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Tarta szpinakowo-serowa
Top
Bottom