Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tarta z kremem brulée
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 78349" data-attributes="member: 151"><p>Śmietana ma byc słodka,ja dawałam taką z kartonika UHT ale jak ktos dysponuje świeżą słodką kremówką to jeszcze lepiej.I nie przestraszcie się że krem przed wlaniem na ciasto jest rzadki,tak ma być.Trzeba po prostu dobrze podpiec spód i wtedy zakalec się na pewno nie zrobi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 78349, member: 151"] Śmietana ma byc słodka,ja dawałam taką z kartonika UHT ale jak ktos dysponuje świeżą słodką kremówką to jeszcze lepiej.I nie przestraszcie się że krem przed wlaniem na ciasto jest rzadki,tak ma być.Trzeba po prostu dobrze podpiec spód i wtedy zakalec się na pewno nie zrobi. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tarta z kremem brulée
Top
Bottom