Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tarta z mascarpone i jeżynami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 557101" data-attributes="member: 151"><p>Alice, myślę że wszystko zależy od formy i wysokości nadzienia. U mnie sie naprawdę zapieka w takim czasie jak podałam wyżej, ale też forma jest duża - 27cm i nadzienia nie jest wtedy grubo, więc 30 minut spokojnie wystarczy. Poza tym piekarniki też rózne są. Trzeba po prostu sprawdzić po 30 minutach czy nóż włożony w nadzienie jest czysty- to znak że już wystarczy, jak nie to trzeba dopiekać dalej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 557101, member: 151"] Alice, myślę że wszystko zależy od formy i wysokości nadzienia. U mnie sie naprawdę zapieka w takim czasie jak podałam wyżej, ale też forma jest duża - 27cm i nadzienia nie jest wtedy grubo, więc 30 minut spokojnie wystarczy. Poza tym piekarniki też rózne są. Trzeba po prostu sprawdzić po 30 minutach czy nóż włożony w nadzienie jest czysty- to znak że już wystarczy, jak nie to trzeba dopiekać dalej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tarta z mascarpone i jeżynami
Top
Bottom