reniam_123
Well-known member
- Mar 5, 2009
- 12,607
- 4,739
- 113
Trochę tak właśnie wyszło, bo odpestkowane wiśnie stały w misce od wczoraj i do tarty wzięłam te z wierzchu, a sok widzę, że rzeczywiście został na dnie. Tarta siedzi w piekarnikuMoże zostawić wydrylowane wiśnie na sitku na jakiś czas, to trochę soku odcieknie. A soczek zawsze można wypić![]()
Dobrze, że nie posypałaś cukrem, bo miałabyś dużo soku i skórki.Trochę tak właśnie wyszło, bo odpestkowane wiśnie stały w misce od wczoraj i do tarty wzięłam te z wierzchu, a sok widzę, że rzeczywiście został na dnie. Tarta siedzi w piekarniku![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.