reniam_123
Well-known member
- Mar 5, 2009
- 10,624
- 2,494
- 113
Trochę tak właśnie wyszło, bo odpestkowane wiśnie stały w misce od wczoraj i do tarty wzięłam te z wierzchu, a sok widzę, że rzeczywiście został na dnie. Tarta siedzi w piekarnikuMoże zostawić wydrylowane wiśnie na sitku na jakiś czas, to trochę soku odcieknie. A soczek zawsze można wypić
Dobrze, że nie posypałaś cukrem, bo miałabyś dużo soku i skórki.Trochę tak właśnie wyszło, bo odpestkowane wiśnie stały w misce od wczoraj i do tarty wzięłam te z wierzchu, a sok widzę, że rzeczywiście został na dnie. Tarta siedzi w piekarniku
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia