Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Tarta z ricottą i szpinakiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="pistis" data-source="post: 854537" data-attributes="member: 13678"><p>Przymierzam się do tego przepisu jutro. Nie udało mi się kupić ricotty i zamiast niej kupiłam ser typu włoskiego &quot;Capri&quot;- z jakiejś polskiej mleczarni. Czy wyjdzie mi tarta z tym serem czy lepiej zastąpić go innym? W smaku ten ser jest delikatny i dosyć mleczny. Ricotty nie jadłam więc nie mam w sumie porównania w smaku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pistis, post: 854537, member: 13678"] Przymierzam się do tego przepisu jutro. Nie udało mi się kupić ricotty i zamiast niej kupiłam ser typu włoskiego "Capri"- z jakiejś polskiej mleczarni. Czy wyjdzie mi tarta z tym serem czy lepiej zastąpić go innym? W smaku ten ser jest delikatny i dosyć mleczny. Ricotty nie jadłam więc nie mam w sumie porównania w smaku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Tarta z ricottą i szpinakiem
Top
Bottom