Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tarta z waniliowym kremem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 635389" data-attributes="member: 75"><p>Tarty sa niskimi ciastami na kruchych spodach. Wiec wysokie scianki form jakos nie bardzo pasuja.</p><p>Rzeczywiscie robilam male tarty, ale one byly rowniez pieczone w niskich foremkach. Owszem, podobnych do babeczkowych, ale o wiekszej srednicy i brzegu zaledwie ok 1-2 cm wysokosci.</p><p></p><p>Moze masz jakies inne naczynie, niskie do zapiekania. Pewnie predzej sie nada, niz tortownica, czy typowa babeczkowa foremka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 635389, member: 75"] Tarty sa niskimi ciastami na kruchych spodach. Wiec wysokie scianki form jakos nie bardzo pasuja. Rzeczywiscie robilam male tarty, ale one byly rowniez pieczone w niskich foremkach. Owszem, podobnych do babeczkowych, ale o wiekszej srednicy i brzegu zaledwie ok 1-2 cm wysokosci. Moze masz jakies inne naczynie, niskie do zapiekania. Pewnie predzej sie nada, niz tortownica, czy typowa babeczkowa foremka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tarta z waniliowym kremem
Top
Bottom