Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Tatar z łososia (adaska)*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Johasia" data-source="post: 39162" data-attributes="member: 36"><p>filet z łososia norweskiego(bez skóry) </p><p>3 szalotki </p><p>pęczek koperku </p><p>10 kaparów </p><p>sok z limonki </p><p>1/4 szklanki oliwy z oliwek </p><p>2 żółtka </p><p>sól,pieprz,tabasko </p><p></p><p>Umyty i oczyszczony filet posiekać w drobniutką kostke.Żółtka wymięszać z sokiem z limonki,oliwą,dobno posiekanymi szalotkami,kaparami i koperkiem.Do tak przygotowanego sosu dodać łososia.Doprawić do smaku solą,pieprzem,tabasko. </p><p>Możesz podać z tostami,blinami lub plackami ziemniaczanymi i kwaśna śmietaną.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Johasia, post: 39162, member: 36"] filet z łososia norweskiego(bez skóry) 3 szalotki pęczek koperku 10 kaparów sok z limonki 1/4 szklanki oliwy z oliwek 2 żółtka sól,pieprz,tabasko Umyty i oczyszczony filet posiekać w drobniutką kostke.Żółtka wymięszać z sokiem z limonki,oliwą,dobno posiekanymi szalotkami,kaparami i koperkiem.Do tak przygotowanego sosu dodać łososia.Doprawić do smaku solą,pieprzem,tabasko. Możesz podać z tostami,blinami lub plackami ziemniaczanymi i kwaśna śmietaną. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Tatar z łososia (adaska)*
Top
Bottom