Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Tatar z łososia (Aganiok)*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Johasia" data-source="post: 39161" data-attributes="member: 36"><p><u>Składniki</u>: </p><p>2 szalotki średniej wielkości lub małe cebulki </p><p>1/2 pęczka koperku </p><p>400 g świeżego łososia </p><p>trochę soli najlepiej morskiej </p><p>świeżo zmielony biały pieprz </p><p>2 łyżki oliwy z oliwek </p><p>cytryny lub limonki </p><p>koperek do przybrania </p><p>sok z 1-2 cytryn </p><p></p><p><u>Wykonanie</u>: </p><p>Szalotki pokroić w drobną kostkę. </p><p>Koperek posiekać. </p><p>Łososia pokroić w niezbyt drobną kostkę. </p><p>Rybę wymieszać z cebulą i koperkiem, doprawić solą, pieprzem i oliwą. </p><p>Położyć porcje na ochłodzonych talerzach. Przybrać cytryną i koperkiem. </p><p>Sok z cytryny podawać osobno. </p><p>Można też dodać kapary lub ogórki konserwowe. </p><p>Smacznego!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Johasia, post: 39161, member: 36"] [U]Składniki[/U]: 2 szalotki średniej wielkości lub małe cebulki 1/2 pęczka koperku 400 g świeżego łososia trochę soli najlepiej morskiej świeżo zmielony biały pieprz 2 łyżki oliwy z oliwek cytryny lub limonki koperek do przybrania sok z 1-2 cytryn [U]Wykonanie[/U]: Szalotki pokroić w drobną kostkę. Koperek posiekać. Łososia pokroić w niezbyt drobną kostkę. Rybę wymieszać z cebulą i koperkiem, doprawić solą, pieprzem i oliwą. Położyć porcje na ochłodzonych talerzach. Przybrać cytryną i koperkiem. Sok z cytryny podawać osobno. Można też dodać kapary lub ogórki konserwowe. Smacznego! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Tatar z łososia (Aganiok)*
Top
Bottom