Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Tatar z łososia*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malinna" data-source="post: 31155" data-attributes="member: 128"><p>Tatar z łososia</p><p></p><p>Przez żołądek do serca... Z tym daniem trafisz na pewno.</p><p> </p><p>składniki</p><p>4 plastry wędzonego łososia</p><p>1/4 łyżeczki pieprzu</p><p>1/4 pęczka szczypiorku lub koperku</p><p>1/2 cebuli</p><p>skórka z połowy cytryny</p><p>1 łyżeczka soku z cytryny</p><p>4 łyżki kwaśnej śmietany</p><p></p><p>sposób przygotowania</p><p>Łososia, szczypiorek (koperek) i cebulę posiekać, doprawić pieprzem i sokiem z cytryny. Wymieszać i schłodzić w lodówce przez godzinę.</p><p>Śmietanę wymieszać ze skórką cytrynową i też schlodzić.</p><p>Przed podaniem, na talerzach ułożyć wieniec z łososia a środek wypełnić śmietaną.</p><p>Podawać z bagietką.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malinna, post: 31155, member: 128"] Tatar z łososia Przez żołądek do serca... Z tym daniem trafisz na pewno. składniki 4 plastry wędzonego łososia 1/4 łyżeczki pieprzu 1/4 pęczka szczypiorku lub koperku 1/2 cebuli skórka z połowy cytryny 1 łyżeczka soku z cytryny 4 łyżki kwaśnej śmietany sposób przygotowania Łososia, szczypiorek (koperek) i cebulę posiekać, doprawić pieprzem i sokiem z cytryny. Wymieszać i schłodzić w lodówce przez godzinę. Śmietanę wymieszać ze skórką cytrynową i też schlodzić. Przed podaniem, na talerzach ułożyć wieniec z łososia a środek wypełnić śmietaną. Podawać z bagietką. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Tatar z łososia*
Top
Bottom