Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Terrina z szynką
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Alll" data-source="post: 960738" data-attributes="member: 11519"><p>Mała_Mi terrina z pewnością smaczna. Robię dokładnie taką samą tylko z łososiem. Nigdy jednak nie odważyłam się podawać jej w takiej formie. Zastanawia mnie, jak to wygląda po ukrojeniu. Podajesz ją tak jak na fotce, czy kroisz w plastry i układasz na półmisku? Bo chyba nie kroją jej goście?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alll, post: 960738, member: 11519"] Mała_Mi terrina z pewnością smaczna. Robię dokładnie taką samą tylko z łososiem. Nigdy jednak nie odważyłam się podawać jej w takiej formie. Zastanawia mnie, jak to wygląda po ukrojeniu. Podajesz ją tak jak na fotce, czy kroisz w plastry i układasz na półmisku? Bo chyba nie kroją jej goście? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Terrina z szynką
Top
Bottom