Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Tofu z cukinią a’la po cygańsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 1619340" data-attributes="member: 592"><p>Tak asafetydę można zamiast cebuli czy /i czosnku , ale ja lubię też obok , bo i smak jej lubię i właściwości pomagające w trawieniu np. mojej mamie bardzo pomaga na jej wrażliwe jelita </p><p></p><p>Tak od 1 do 3 płatów , 1 dla tych co się boją , średnio lubią , 3 dla mojej rodziny co mogłaby jak chipsy nori(inne glony też) jeść </p><p>My lubimy ich zapach , ich smak , prawdziwe morze na talerzu </p><p></p><p>Ja kupuje co jest , najbliżej jest Carrefour i tofu <a href="https://www.google.pl/search?q=tofu+solido&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_9sXcnpvRAhVHdFAKHSiHCtsQ_AUICCgB&biw=1280&bih=913" target="_blank">solido po 300g</a> (naturalne) jedna kostka Ono nie jest super twarde , jak chcesz takie bardziej twarde to można zrobić tak ,że tofu w całości czy już plastry owija się w ręcznik papierowy i lekko obciąża, wtedy lepiej pije marynatę</p><p>Ale jak marynuje się noc , może nawet i dłużej z 24 godziny nie zaszkodzą , to ładnie łapie smak </p><p>W daniach a&quot;la ,,ryba&quot; z tofu te bardziej miękkie mi nawet bardziej smakują</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 1619340, member: 592"] Tak asafetydę można zamiast cebuli czy /i czosnku , ale ja lubię też obok , bo i smak jej lubię i właściwości pomagające w trawieniu np. mojej mamie bardzo pomaga na jej wrażliwe jelita Tak od 1 do 3 płatów , 1 dla tych co się boją , średnio lubią , 3 dla mojej rodziny co mogłaby jak chipsy nori(inne glony też) jeść My lubimy ich zapach , ich smak , prawdziwe morze na talerzu Ja kupuje co jest , najbliżej jest Carrefour i tofu [URL="https://www.google.pl/search?q=tofu+solido&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_9sXcnpvRAhVHdFAKHSiHCtsQ_AUICCgB&biw=1280&bih=913"]solido po 300g[/URL] (naturalne) jedna kostka Ono nie jest super twarde , jak chcesz takie bardziej twarde to można zrobić tak ,że tofu w całości czy już plastry owija się w ręcznik papierowy i lekko obciąża, wtedy lepiej pije marynatę Ale jak marynuje się noc , może nawet i dłużej z 24 godziny nie zaszkodzą , to ładnie łapie smak W daniach a"la ,,ryba" z tofu te bardziej miękkie mi nawet bardziej smakują [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Tofu z cukinią a’la po cygańsku
Top
Bottom