Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik jabłkowy gabki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="gabka" data-source="post: 100194" data-attributes="member: 427"><p>Tylko nie wiem jak to dobrze rozłożyc w czasie, bo galaretka rozpuszczona w 2 szkl. wody tęzeje o wiele dłużej od tej rozpuszczonej w 1 szkl. Chyba za rozpuszczanie czerwonej galaretki w 1 szkl. wody trzeba sie zabierac jak juz ta czerwona rozpuszczona w 2 szkl. wody lekko tęzeje. </p><p>Albo po prostu zrobic piankę z 4 bialek i 2 łyżek cukru pudru, wykorzystac całą galaretke rozpuszczona w 1 szkl. wody a na warstwe srodkową wylac galaretke np. brzoskwiniowa. Do kremu maślanego dodać 4 żółtka zamiast 2.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gabka, post: 100194, member: 427"] Tylko nie wiem jak to dobrze rozłożyc w czasie, bo galaretka rozpuszczona w 2 szkl. wody tęzeje o wiele dłużej od tej rozpuszczonej w 1 szkl. Chyba za rozpuszczanie czerwonej galaretki w 1 szkl. wody trzeba sie zabierac jak juz ta czerwona rozpuszczona w 2 szkl. wody lekko tęzeje. Albo po prostu zrobic piankę z 4 bialek i 2 łyżek cukru pudru, wykorzystac całą galaretke rozpuszczona w 1 szkl. wody a na warstwe srodkową wylac galaretke np. brzoskwiniowa. Do kremu maślanego dodać 4 żółtka zamiast 2. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik jabłkowy gabki
Top
Bottom