Składniki
0,5 litra jagód
serek homogenizowany 180 gram z łowicza waniliowy
jeden cukier waniliowy
paczka biszkoptów
sernik na zimno z geelwe
450 ml mleka
galaretka 1 jagodowa z biedronki druga czarna porzeczka
śmietana kremówka 30 %
Tortownice wykładamybiszkoptami
Do mleka wsypujemy proszek sernika następnie dodajemy serek homogenizowany i na koniec jagody tak 3/4 tej porcji ja część jagód rozgniotłam.
Jak stężeje to dwie galaretki rozpuszczamy w 3 szklankach wody i dorzucamy jagody i jak zacznie tężeć wylewamy na mase sernikową.
Na koniec ubijamy 400 ml śmietany z 2 łyżeczkami cukru pudru i dekorujemy według uznania mój był taki.
0,5 litra jagód
serek homogenizowany 180 gram z łowicza waniliowy
jeden cukier waniliowy
paczka biszkoptów
sernik na zimno z geelwe
450 ml mleka
galaretka 1 jagodowa z biedronki druga czarna porzeczka
śmietana kremówka 30 %
Tortownice wykładamybiszkoptami
Do mleka wsypujemy proszek sernika następnie dodajemy serek homogenizowany i na koniec jagody tak 3/4 tej porcji ja część jagód rozgniotłam.
Jak stężeje to dwie galaretki rozpuszczamy w 3 szklankach wody i dorzucamy jagody i jak zacznie tężeć wylewamy na mase sernikową.
Na koniec ubijamy 400 ml śmietany z 2 łyżeczkami cukru pudru i dekorujemy według uznania mój był taki.


