Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="urbasia" data-source="post: 1419664" data-attributes="member: 236"><p>Joanno, dlaczego napisałaś z &quot;pewnością nie będzie miał białych brzegów&quot;?</p><p>Właśnie wczoraj piekłam sernik ( nie dokładnie ten, bo pominęłam masło i mleko w masie serowej) sposobem o którym pisze lemoniada.</p><p>Temperaturę pieczenia miałam ustawioną na 180 stopni, piekłam 50 minut.</p><p>Potem studzenie w piecu, noc w lodówce.</p><p>Sernik ma białe brzegi.</p><p></p><p>Prawdę mówiąc tylko kilka razy piekłam metodą gazetową (lenistwo zwykłe), później już albo kąpiel wodna albo naczynie z wodą na niższej półce. I serniki zawsze mają białe brzegi. Z tym że chyba tak pieczone są bardziej kremowe niż piankowe, ale równie smaczne są.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="urbasia, post: 1419664, member: 236"] Joanno, dlaczego napisałaś z "pewnością nie będzie miał białych brzegów"? Właśnie wczoraj piekłam sernik ( nie dokładnie ten, bo pominęłam masło i mleko w masie serowej) sposobem o którym pisze lemoniada. Temperaturę pieczenia miałam ustawioną na 180 stopni, piekłam 50 minut. Potem studzenie w piecu, noc w lodówce. Sernik ma białe brzegi. Prawdę mówiąc tylko kilka razy piekłam metodą gazetową (lenistwo zwykłe), później już albo kąpiel wodna albo naczynie z wodą na niższej półce. I serniki zawsze mają białe brzegi. Z tym że chyba tak pieczone są bardziej kremowe niż piankowe, ale równie smaczne są. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
Top
Bottom