Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 311648" data-attributes="member: 151"><p>Małgosia,o ile ten zebrowy smakował bardzo ciastowo to ten w wersji podstawowej jest jak sernik.Ja dawalam tym razem bardzo płaskie łyżki mąki i tak strasznie dużo jej nie wyszło-sernik nie jest twardy wcale.Myślę że dużo daje to zapieczenie w 250 stopniach,a potem długie pieczenie w niskiej przecież temperaturze.Wczoraj szukałam przepisu na sernik nowojorski i znalazłam taki z podobną procedurą pieczenia: <a href="http://www.cookingforengineers.com/article.php?id=89" target="_blank">http://www.cookingforengineers.com/article.php?id=89</a> ale bez mąki zupełnie,i chyba będzie następny w kolejce do upieczenia tylko muszę polski ser dopasować do tego ich cream cheese</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 311648, member: 151"] Małgosia,o ile ten zebrowy smakował bardzo ciastowo to ten w wersji podstawowej jest jak sernik.Ja dawalam tym razem bardzo płaskie łyżki mąki i tak strasznie dużo jej nie wyszło-sernik nie jest twardy wcale.Myślę że dużo daje to zapieczenie w 250 stopniach,a potem długie pieczenie w niskiej przecież temperaturze.Wczoraj szukałam przepisu na sernik nowojorski i znalazłam taki z podobną procedurą pieczenia: [URL="http://www.cookingforengineers.com/article.php?id=89"]http://www.cookingforengineers.com/article.php?id=89[/URL] ale bez mąki zupełnie,i chyba będzie następny w kolejce do upieczenia tylko muszę polski ser dopasować do tego ich cream cheese [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
Top
Bottom