Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 862916" data-attributes="member: 1024"><p>Adrio, moim zdaniem truskawki bardzo tracą na wyglądzie podczas pieczenia, więc w ciastach lubię je tylko pod kruszonką. </p><p>Do pieczonego sernika nie odważyłabym się ich dodać w obawie przed zepsuciem efektu wizualnego. </p><p>Świetnie się za to sprawdzają na surowo, na przykład w serniku bez pieczenia. Wczoraj robiłam taki w wersji mini, inspirując się tymi zdięciami:</p><p><a href="http://www.cuisine-campagne.com/index.php?2007/04/18/242-charlotte-aux-fraises" target="_blank">http://www.cuisine-campagne.com/index.php?...tte-aux-fraises</a></p><p>Składniki dawałam na oko, ale można się wzorować na serniku jagodowym:</p><p><a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=25396&hl=jagodowy" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2...amp;hl=jagodowy</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 862916, member: 1024"] Adrio, moim zdaniem truskawki bardzo tracą na wyglądzie podczas pieczenia, więc w ciastach lubię je tylko pod kruszonką. Do pieczonego sernika nie odważyłabym się ich dodać w obawie przed zepsuciem efektu wizualnego. Świetnie się za to sprawdzają na surowo, na przykład w serniku bez pieczenia. Wczoraj robiłam taki w wersji mini, inspirując się tymi zdięciami: [URL="http://www.cuisine-campagne.com/index.php?2007/04/18/242-charlotte-aux-fraises"]http://www.cuisine-campagne.com/index.php?...tte-aux-fraises[/URL] Składniki dawałam na oko, ale można się wzorować na serniku jagodowym: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=25396&hl=jagodowy"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2...amp;hl=jagodowy[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
Top
Bottom