Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="betsetse" data-source="post: 863275" data-attributes="member: 16099"><p>serniczek przepisowo odrobinkę podrósł 1-1,5 centymetra i możne opadł z centymetr na razie, już godzinkę odpoczywa w piekarniku, przez mój piekarnik góra się odrobinę spiekła, ogólnie wygląda okazale. Dalej nie mogę się nadziwić, ze po tym wyjmowaniu z piekarnika obkładaniu on dalej trzyma formę. Rósł od początku trochę nie równo ale sadze ze to wina piekarnika, który przypieka mi bardziej z jednej strony. Nie mogę się doczekać kosztowania po nocnym leżakowaniu w lodówce'</p><p></p><p></p><p>Tak sie zastanawiam czy tradycyjne serniki tez mozna piec te metoda ? tzn 250st wyjecie z piekarnika i 160st h ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="betsetse, post: 863275, member: 16099"] serniczek przepisowo odrobinkę podrósł 1-1,5 centymetra i możne opadł z centymetr na razie, już godzinkę odpoczywa w piekarniku, przez mój piekarnik góra się odrobinę spiekła, ogólnie wygląda okazale. Dalej nie mogę się nadziwić, ze po tym wyjmowaniu z piekarnika obkładaniu on dalej trzyma formę. Rósł od początku trochę nie równo ale sadze ze to wina piekarnika, który przypieka mi bardziej z jednej strony. Nie mogę się doczekać kosztowania po nocnym leżakowaniu w lodówce' Tak sie zastanawiam czy tradycyjne serniki tez mozna piec te metoda ? tzn 250st wyjecie z piekarnika i 160st h ? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
Top
Bottom