Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 891070" data-attributes="member: 5092"><p>Sernik w piekarniku. Upadł kolejny stereotyp: to jest najłatwiejszy sernik jaki zdarzyło mi sie robić. Nie wiem o co mi chodziło z tą skomplikowanością.</p><p>Ale Joanno i wszystkie które piekły ten sernik, powiedzcie mi proszę kiedy właściwie on Wam tak wściekle róśł? Bo mój teraz siedzi w piecu po raz drugi i coś niezbyt rośnie. Po tych 10 minutach wierzch był zapieczony - może go zbyt szybko wzięło? </p><p>Tak wyglądała surowa masa serowa:</p><p></p><p>[ATTACH=full]45223[/ATTACH]</p><p></p><p> a tak wyglądał po tych 10 minutach w 250 stopniach:</p><p></p><p>[ATTACH=full]45224[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p></p><p>Zrobiłam go na spodzie z kruchego a wła ściwie półkruchego ciasta które od dawna zalegało w zamrażarce. Ser to 75 dkg Pilosa z Lidla i 25dkg g mascarpone, tez z Lidla.</p><p>Jest nerwowo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 891070, member: 5092"] Sernik w piekarniku. Upadł kolejny stereotyp: to jest najłatwiejszy sernik jaki zdarzyło mi sie robić. Nie wiem o co mi chodziło z tą skomplikowanością. Ale Joanno i wszystkie które piekły ten sernik, powiedzcie mi proszę kiedy właściwie on Wam tak wściekle róśł? Bo mój teraz siedzi w piecu po raz drugi i coś niezbyt rośnie. Po tych 10 minutach wierzch był zapieczony - może go zbyt szybko wzięło? Tak wyglądała surowa masa serowa: [ATTACH=full]45223[/ATTACH] a tak wyglądał po tych 10 minutach w 250 stopniach: [ATTACH=full]45224[/ATTACH] Zrobiłam go na spodzie z kruchego a wła ściwie półkruchego ciasta które od dawna zalegało w zamrażarce. Ser to 75 dkg Pilosa z Lidla i 25dkg g mascarpone, tez z Lidla. Jest nerwowo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
Top
Bottom