Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 891093" data-attributes="member: 5092"><p>No dobra emocje opadły bo sernik ruszył do góry i wszystko było tak jak napisałyście: wierzch ciasta ok. 2 cm nad brzegiem tortownicy a jak dotąd gładki i równiutki. Już wyłączyłam piekarnik i teraz sernik sobie dochodzi. Czy mam lekko uchylić drzwiczki? Jakoś tego nie doczytałam. </p><p>Jaka szkoda że on jednak opadnie, jaka szkoda! Teraz wygląda naprawdę okazale.</p><p></p><p>[ATTACH=full]45227[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 891093, member: 5092"] No dobra emocje opadły bo sernik ruszył do góry i wszystko było tak jak napisałyście: wierzch ciasta ok. 2 cm nad brzegiem tortownicy a jak dotąd gładki i równiutki. Już wyłączyłam piekarnik i teraz sernik sobie dochodzi. Czy mam lekko uchylić drzwiczki? Jakoś tego nie doczytałam. Jaka szkoda że on jednak opadnie, jaka szkoda! Teraz wygląda naprawdę okazale. [ATTACH=full]45227[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
Top
Bottom