Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Okruszyna" data-source="post: 946913" data-attributes="member: 20070"><p>Witam ponownie! W ciągu tygodnia zrobiłam już 3 serniczek gazetowy. Mój mąż sie śmieje,że przez całe dotychczasowe kulinarne życie nie zrobiłam tylu serników co teraz, tojest chyba prawda. 2 razy robiłam z twarogu sernikowego z Piątnicy - 1 raz urósł i troszke właściwie nieznacznie opadł. 2 raz urósł wyższy niż za pierwszym razem i trochę opadł ale smak niezmiennie przepyszny a wczoraj robiłam z president śmietnkowego urósł olbrzymi i bardzo opadł. Jeszcze nie próbowałam, bo sie boję. Bo smak sera president w porównaniu z tym z piatnicy to niebo i ziemia. Niebo dla Piątnicy. Ten president był taki rzadki,że nawet nie dolewałam mleka. Włściwie można było go wylac z wiaderka, blleee. Jak sernik nie wyjdzie to się wkurzę strasznie. Co zrobić żeby był równomiernie zarumieniony? Mój na zewnątrz jest pieknie złocisty a w środku właścieiw biał. Jednak niezmiennie równy jak stół. Pozdrawiam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Okruszyna, post: 946913, member: 20070"] Witam ponownie! W ciągu tygodnia zrobiłam już 3 serniczek gazetowy. Mój mąż sie śmieje,że przez całe dotychczasowe kulinarne życie nie zrobiłam tylu serników co teraz, tojest chyba prawda. 2 razy robiłam z twarogu sernikowego z Piątnicy - 1 raz urósł i troszke właściwie nieznacznie opadł. 2 raz urósł wyższy niż za pierwszym razem i trochę opadł ale smak niezmiennie przepyszny a wczoraj robiłam z president śmietnkowego urósł olbrzymi i bardzo opadł. Jeszcze nie próbowałam, bo sie boję. Bo smak sera president w porównaniu z tym z piatnicy to niebo i ziemia. Niebo dla Piątnicy. Ten president był taki rzadki,że nawet nie dolewałam mleka. Włściwie można było go wylac z wiaderka, blleee. Jak sernik nie wyjdzie to się wkurzę strasznie. Co zrobić żeby był równomiernie zarumieniony? Mój na zewnątrz jest pieknie złocisty a w środku właścieiw biał. Jednak niezmiennie równy jak stół. Pozdrawiam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Torcik serowy
Top
Bottom