Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
TORCIKI - debiut na forum
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="lola157" data-source="post: 239161" data-attributes="member: 1230"><p><strong>Ja.1980 </strong></p><p><u>Masa cukrowa</u>:</p><p>około 40 dag cukru pudru (jeżeli czcesz mieć twardsze czyli lepiej formujące się, to więcej, ale to musisz czuć w palcach podczas lepienia)</p><p>50 gram glukozy w płynie</p><p>2 łyżeczki żelatyny</p><p>35 ml wody</p><p></p><p>Żelatynę rozpuścić w wodzie i wymieszać z glukozą i cukrem.</p><p>I to wszystko</p><p>Życzę powodzenia w lepieniu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lola157, post: 239161, member: 1230"] [B]Ja.1980 [/B] [U]Masa cukrowa[/U]: około 40 dag cukru pudru (jeżeli czcesz mieć twardsze czyli lepiej formujące się, to więcej, ale to musisz czuć w palcach podczas lepienia) 50 gram glukozy w płynie 2 łyżeczki żelatyny 35 ml wody Żelatynę rozpuścić w wodzie i wymieszać z glukozą i cukrem. I to wszystko Życzę powodzenia w lepieniu [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
TORCIKI - debiut na forum
Top
Bottom