Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort cytrynowy z malinami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 1584410" data-attributes="member: 1716"><p>Ja chłodziłam z konieczności, bo robiłam go dzień wcześniej, upały były nieludzkie to nie sposób przechowywać czegoś takiego poza lodówką. </p><p></p><p>No i mój był (jak wsponiałam) o konsystencji gęstego budyniu, po chłodzeniu napewno nie płynny - schłodzone masło swoje robi i zagęszcza. </p><p>Przed dodaniem go do kremu mieszałam łopatką najpierw z częścią ubitej śmietany z mascarpone, dopiero to dodawałam do reszty ubitej na sztywno i też już mieszałam tylko łopatką, nie ubijałam już tego mikserem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 1584410, member: 1716"] Ja chłodziłam z konieczności, bo robiłam go dzień wcześniej, upały były nieludzkie to nie sposób przechowywać czegoś takiego poza lodówką. No i mój był (jak wsponiałam) o konsystencji gęstego budyniu, po chłodzeniu napewno nie płynny - schłodzone masło swoje robi i zagęszcza. Przed dodaniem go do kremu mieszałam łopatką najpierw z częścią ubitej śmietany z mascarpone, dopiero to dodawałam do reszty ubitej na sztywno i też już mieszałam tylko łopatką, nie ubijałam już tego mikserem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort cytrynowy z malinami
Top
Bottom