Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort czekoladowo-wiśniowy z krokantem migdałowym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 639543" data-attributes="member: 151"><p>Podzieli się spokojnie, ale jak masz problemy z dzieleniem to kup sobie taką strunę do przecinania biszkoptu, jest w większości supermarketów za ok. 5 zł. Dzięki niej można uzyskać b. równe warstwy.</p><p>Co do kakao to uda się ale wtedy trzeba odjąć taką samą ilość mąki, czyli jak dodasz 3 łyżki kakao to daj 3 łyżki mąki mniej.</p><p>Poza tym poczytaj rady co do pieczenia biszkoptu w tym wątku: <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=22740" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=22740</a> bo chyba robisz jakiś błąd jeśli często wychodzi Ci zakalec lub b. niski biszkopt. No i pamiętaj, że jajka trzeba ubić b. dobrze, a mąkę czy kakao trzeba b. ostrożnie mieszać z masą jajową.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 639543, member: 151"] Podzieli się spokojnie, ale jak masz problemy z dzieleniem to kup sobie taką strunę do przecinania biszkoptu, jest w większości supermarketów za ok. 5 zł. Dzięki niej można uzyskać b. równe warstwy. Co do kakao to uda się ale wtedy trzeba odjąć taką samą ilość mąki, czyli jak dodasz 3 łyżki kakao to daj 3 łyżki mąki mniej. Poza tym poczytaj rady co do pieczenia biszkoptu w tym wątku: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=22740"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=22740[/URL] bo chyba robisz jakiś błąd jeśli często wychodzi Ci zakalec lub b. niski biszkopt. No i pamiętaj, że jajka trzeba ubić b. dobrze, a mąkę czy kakao trzeba b. ostrożnie mieszać z masą jajową. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Tort czekoladowo-wiśniowy z krokantem migdałowym
Top
Bottom